Hallitus esittäytyy

HALLITUKSEN JÄSENET VUONNA 2018:

 

Tytti Fry:

Jatkan kiitollisena yhdistyksen puheenjohtajana. Paljon on vuosiin mahtunut ja paljon olen vuosien varrella oppinut. Kiitos teille kaikille luottamuksesta. – Tytti, 15-vuotiaan kampurapojan äiti

 

Suvi Laakso:

Olen Suvi, minulla on molemminpuoleiset kampurajalat. Liityin aikuisrinkiin 2016 ja jäseneksi pian sen jälkeen. Hoidan yhdistyksen varapuheenjohtajan pestiä nyt toista kautta, kun tulin ystävällisesti siihen uudelleenvalituksi.

 

Tanja Tuononen:

Tervehdys! Olen Tanja, kohta 3- vuotiaan kampurajalkaisen tytön äiti ja hieman vanhemman kampurajalkaisen miehen vaimo Nummelasta. Perheeseemme kuuluu myös kohta 8-vuotias tyttö. Olen liittynyt nuoremman tyttäremme syntymän jälkeen yhdistykseen ja perheenä olemme käyneet myös Invalidiliiton vertaistukiperhekoulutuksen. Hoidan yhdistyksessä jäsensihteerin tehtäviä.

 

Riina Mustakallio:

Olen Riina Porvoosta. Perheessäni on mieheni Tuomaksen lisäksi kolme lasta, joista nuorimmalla, 2011-syntyneellä Jyrkillä on molemminpuoleiset kampurajalat. Hallitustoiminnassa olen ollut vuodesta 2012 asti, vastaan tapahtumajärjestelyistä ja lapsiperheiden tukiasioista.

 

Marjo Österman:

Olen kahden kampurajalkaisen (Eeki 12-v. ja Neea 11-v.) äiti Raumalta. Perheeseemme kuuluu lisäksi 18-v. poika ja kampurajalkainen mieheni. Jatkan hallituksessa kolmatta kautta, nyt sihteerin tehtävissä. Ajoittain melko haastavan mielenterveyshoitajan työn vastapainona olen innokas kotileipuri.

 

Theo Heino:

Hei, olen Theo, 2002 syntynyt kampurajalkainen nuori ja toimin ensimmäistä kautta hallituksessa, some-vastaavana (sosiaalinen media). Minulle elämää ilman Skyry:ä ei ole koskaan tainnut ollakaan.

 

HALLITUKSEN ULKOPUOLISET VASTUUHENKILÖT:

 

Marketta Rissanen:

Olen toiminut kirstunvartijana muutaman vuoden ajan. Toiminnassa olen ollut mukana alusta saakka. Olen kampurajalkapojan isoäiti.

 

Jaana Romo-Inkeri:

Moro! Olen ollut viitisen vuotta yhdistyksen matkassa jäsenenä, kaksi viimeisintä vuotta olin mukana hallitustyöskentelyssä. Tällä kaudella toimin hallituksen tukena kotisivujen vastuuhenkilönä. Kampuraan liittyviä asioita pohdiskelen äidin näkökulmasta.

 

Tarja Mäkäräinen:

Olen Tarja Oulusta. Minulla on molemminpuoleiset kampurajalat. Löysin useita vuosia sitten Suomen Kampurajalkayhdistyksen netin kautta etsiessäni tietoa kaikesta kampurajalkoihin liittyvästä. Olen toiminut muutaman vuoden ajan yhdistyksen aikuisten vertaistukeen liittyvän sähköpostiringin ylläpitäjänä. Vertaistuki on yksi voimavara samoja prosesseja läpikäyneiden kampurajalkaisten aikuisten kesken.