Tapaamiset

Tavataan taas keväällä ja syksyllä 2018
 
Skyryn tapaamisviikonloput ovat rentouttavia viikonloppuja. Järjestämme tapaamisia kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksylllä. Tapaamisajankohdista tiedotetaan tarkemmin tällä sivulla, jäsenkirjeellä sekä Facebook-sivuilla/keskusteluryhmässä.

 


Tervetuloa Suomen Kampurajalkayhdistys ry:n syystapaamiseen, -kokoukseen ja 15-vuotisjuhlaan 16.-18.11.2018

 

Kevään Kuopion tapaamiseen osallistuneiden toiveesta syystapaamisemme järjestetään kylpylämiljöössä Keski-Suomessa. Tarjousten perusteella hallitus valitsi tapaamispaikaksi hintalaatusuhteeltaan ja ohjelmatarjonnaltaan upean kylpylähotelli Peurungan Laukaassa, Jyväskylän kupeessa. Viikonlopun aikana on luvassa poikkeuksellisen hienoa ohjelmaa. Aiempien tapaamisten palautteella olemme suunnitelleet ohjelman hiukan totuttua väljemmäksi, jotta aikaa jäisi myös rentoutumiseen, kylpylästä nauttimiseen ja vapaaseen kokemustenvaihtoon. Tapaamisen päätöslounaan jälkeen halukkaat jatkavat Valkolan nuorisoseurantalolle viettämään Skyryn 15-vuotisjuhlaa. Uudet ja vanhat tutut, lähtekää ihmeessä mukaan!

 

Voit tulla mukaan kahdeksi (pe-su) tai yhdeksi (la-su) vuorokaudeksi (täyshoitopaketti valitsemallasi majoitusmuodolla) tai osallistua ilman majoitusta viikonlopun ohjemaan (ruokapaketti + omakustanteisesti kylpyläliput ja ei-jäseniltä osuus osallistumisesta curlingiin ja pakohuoneeseen)

 

Perjantai-iltana 16.11. tapaamme kello 17.30 hotellilla, mistä siirrymme kello 18:ksi Peurungan Ice Cat Arenalle tutustumaan Curlingin saloihin:

Curling sopii erityisen hyvin tyhy-päivien ja ryhmien ohjelmaan. Ohjauspakettiin kuuluvat kaikki pelaamiseen tarvittavat välineet; curlingkengät, harjat, kivet, hanskat (suositellaan omia) sekä kypärä. Tuokion alkuun ohjaaja esittelee Curlingin perustietoa urheilulajina, jonka jälkeen päästään harjoittelemaan lajitekniikkaa. Perusharjoitteiden jälkeen päästään jo ensimmäisiin heittoihin, ja edetään sääntöjen opettelun kautta pelaamiseen. Sitten hiotaan joukkuetaktiikkaa… Huomioithan olosuhteiden mukaisen pukeutumisen, Curlinghallin lämpötila on n. +4´C.

 

Majoittujille on luvassa vielä curlingin jälkeen iltapala hotellilla. Iltaa voi jatkaa vaikka Apollo Barissa tai omakustanteisesti Ravintola Villipeurassa (pe-illan esiintyjänä Royal Sainig Club, ohjelmamaksu 14 e / henkilö)

 

Lauantain 17.11. aloitamme aamupalalla (2 vrk:n majoittujat). Lauantain ohjelmaan olemme varanneet pakohuonepelejä:

”Tämä on kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, seikkailuista ja elämyksistä. Ja ennen kaikkea niille, jotka haluavat pitää hauskaa!”

” Nämä asiakirjat olivat Urho Kalevi Kekkosen suurin salainen ase. Vuosien 1956-1982 aikana UKK kohtasi lukuisia haasteita ja tilanteita, joissa Suomen itsenäisyys oli uhattuna ja lähellä menetystä. Jokaisella kerralla nämä kyseiset asiakirjat pelastivat meidät! Vuonna 1974 ne tuotiin salaiseen säilytykseen tänne Peurungan Päämaja-kabinettiin. Tähän päivään asti ne on pysyneet salassa ja turvassa. Nyt asiakirjojen olinpaikka on paljastunut ja ne ovat joutumassa vääriin käsiin! Suomen itsenäisyys on uhattuna, Kekkonen ei ole pelastamassa tilannetta. Ainoa toivomme on teissä! Teillä on tasan 60 min. aikaa murtaa kabinetin turvajärjestelmä, etsiä asiakirjat ja toimittaa ne turvaan.”

Pakohuonepelejä pelataan maksimissaan 10 hengen ryhmissä. Koska peliä voi pelata vain yksi ryhmä kerrallaan, olemme varanneet useamman ajan pakohuoneeseen päivän aikana. Osallistujamäärästä riippuu, kuinka monta peliä tapaamisseurueestamme päivän aikana pelataan. Yhden ryhmän pähkäillessä pakohuoneessa muut voivat nauttia kylpylähotellin muista aktiviteeteista (majoittujien pakettiin sisältyy teemakylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö).

Keitto- ja salaattilounasta jälkiruokineen nautimme Pata & Pannu -ravintolassa kello 12-13.30 ja päivällinen on varattu samaan ravintolaan kello 16.30-18. Päivällisen jälkeen ohjelmassa on yhdistyksen vuosikokous (klo 18-19.30) kylpylähotellin kokoustiloissa. Sen jälkeen voi vielä vaikka pulahtaa kylpylän poreisiin. Majoittujille on tarjolla iltapalaa kello 20.30-22.30. Myös lauantai-iltana voi halutessaan jatkaa iltaviihdettä Apollo Barissa tai ravintola Villipeurassa (Villipeuran esiintyjänä Groove President, ohjelmamaksu 14 e / hlö)

 

Sunnuntain 18.11. aloitamme hotelliaamiaisella (majoituspakettilaiset), jonka jälkeen nautimme vielä kylpylän poreista/ulkoilusta/kuntosalista. Kello 12-13 nautimme keitto- ja salaattilounaan Pata & Pannu -ravintolassa. Sen jälkeen halukkaat voivat siirtyä Valkolan nuorisoseuratalolle juhlistamaan 15-vuotiasta yhdistystämme. Juhlakutsu ohjelmineen lähetetään erikseen lähiaikoina. Juhlaan ilmoittaudutaan erikseen.

Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan umpeuduttua vielä erillinen vahvistus ohjelmasta sähköpostitse. Ohjelman tarkentuessa täydennämme ohjelmaa myös nettisivuillemme: https://www.skyry.org/toiminta/tapaamiset

 

Ilmoittautuminen:

25.10.2018 mennessä (huom! hotellihuonekiintiömme raukeaa tuolloin, joten jälki-ilmoittautumiset epävarmoja ja huoneet tällöin normaalihintaisia!) Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisajan jälkeen peruuntumisesta hotellilla/yhdistyksellä on oikeus laskuttaa sopimuksemme mukaiset kustannukset peruuntuneista majoituksista, ruokailusta ja ohjelmasta.

1. 1 vrk:n ja 2 vrk:n majoittujille Varaamalla haluamansa huoneen suoraan hotellista mainitsemalla kiintiömme ”Suomen Kampurajalkayhdistys”: Kylpylähotelli Peurunka: Myyntipalvelut: 020 751 6300, Sähköposti: peurunka@peurunka.fi

 

2. Kaikille: Täyttämällä ilmoittautumislomake nettisivuillamme: https://www.skyry.org/toiminta/tapaamiset tai lähettämällä osoitteeseen riina.mustakallio@skyry.org seuraavat tiedot: lasten ja aikuisten lukumäärä, lasten iät ja erikoisruokavaliot, valitsetteko 1 vrk:n vai 2 vrk:n täyshoitopaketin vai ruokapaketin ilman majoitusta. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme myös tiedon osallistumishalukkuudesta perjantai-illan curlingiin ja lauantain pakohuonepeliin sekä tiedon, onko ilmoittautunut yhdistyksen jäsen (tämän vuoden jäsenmaksu tulee olla maksettuna!).

        

Ilmoittautumisajan umpeuduttua lähetetään lasku kaikille ilmoittautuneille.

 

Hinnat:

 

Pakettihinta 2 vrk:

Majoitus- ja ruokailupaketti (kaikki ohjelmassa mainitut ruokailut) pe – su  / kylpylähotelli

* 255 € yhden hengen huoneessa (-25 % yhdistyksen jäsenille, jonka jälkeen hinnaksi jää 191 e)

* 186 €/hlö kahden hengen huoneessa (-25% yhdistyksen jäsenille, jonka jälkeen hinnaksi jää 139 € /hlö)

Lapset 4-14 v majoittuessaan lisävuoteessa (huoneisiin mahtuu 1-2 lisävuodetta)  61 € / hlö (-25 % yhdistyksen jäsenille, jonka jälkeen hinnaksi jää 45 €) Alle 4-vuotiaat veloituksetta (paitsi halutessa pinnasänky tai lisävuode 10 €/vrk).

 

Pakettihinta 1 vrk:        

Majoitus- ja ruokailupaketti (la lounas, päivällinen, iltapala ja su aamupala ja lounas) 1 vrk la – su  / kylpylähotelli, huomioittehan, että huoneet saa lauantaina vasta kello 15!

 * 149 € yhden hengen huoneessa (-25 % yhdistyksen jäsenille, jonka jälkeen hinnaksi jää 112 €)

* 115 €/hlö kahden hengen huoneessa (-25 % yhdistyksen jäsenille, jonka jälkeen hinnaksi jää 86 € / hlö)

Lapset 4-14 v majoittuessaan lisävuoteessa (huoneisiin mahtuu 1-2 lisävuodetta)  44€ / hlö (-25 % yhdistyksen jäsenille, jonka jälkeen hinnaksi jää 33 €). Alle 4-vuotiaat veloituksetta (paitsi halutessa pinnasänky tai lisävuode 10 €/vrk).

 

MAJOITUS- JA RUOKAILUPAKETIN LUNASTANEILLE YHDISTYKSEN JÄSENILLE YHDISTYS TARJOAA KOKO VIIKONLOPUN YHTEISEN OHJELMAN ILMAISEKSI, EI JÄSENILLE OHJELMAVELOITUS curling 20 € / hlö ja pakohuonepeli 20 € / hlö.

 

Ruokapaketti ilman majoitusta (la lounas, la päivällinen ja su lounas): 43,50 € / aikuinen, 4-14-vuotiaat lapset 27 € / hlö, alle 4-vuotiaat veloituksetta.

 

RUOKAILUPAKETIN LUNASTANEILLE YHDISTYKSEN JÄSENILLE YHDISTYS TARJOAA KOKO VIIKONLOPUN YHTEISEN OHJELMAN KYLPYLÄN SISÄÄNPÄÄSYJÄ LUKUUNOTTAMATTA ILMAISEKSI, EI JÄSENILLE OHJELMAVELOITUS curling 20 € / hlö ja pakohuonepeli 20 € / hlö + kylpylämaksut suoraan kylpylään hinnaston mukaisesti.

 


 

KUTSU SUOMEN KAMPURAJALKAYHDISTYKSEN SYYSKOKOUKSEEN!

 

Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa

17.11.2018 klo 18.00

 

ESITYSLISTA

 

1§      Kokouksen avaus

2§      Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan

          ja tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta

3§      Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4§      Kokouksen esityslistan hyväksyminen

5§      Yhdistyksen toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2019

6§      Vuoden 2019 tulo- ja menoarvion vahvistaminen

7§      Jäsenmaksun suuruuden vahvistaminen vuodelle 2019

8§      Hallituksen puheenjohtajan, hallituksen jäsenten ja toiminnan-

          tarkastajan valinta vuodelle 2019

9§      Muut asiat

10§    Kokouksen päättäminen

 

   Toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio jaetaan kokouksen alussa.

 

                                            TERVETULOA!

 

Yhdistyksen kokoukseen on mahdollista osallistua myös Skypen välityksellä lisäämällä yhteystiedon  tp.fry ja ilmoittamalla osallistumisesta etukäteen joko tytti.fry@skyry.org tai tp.fry Skypessä.