Hallitus esittäytyy

HALLITUKSEN JÄSENET VUONNA 2019:

 

Tytti Fry:

Jatkan kiitollisena yhdistyksen puheenjohtajana. Paljon on vuosiin mahtunut ja paljon olen vuosien varrella oppinut. Kiitos teille kaikille luottamuksesta. – Tytti, 2002 -syntyneen kampurapojan äiti

 

Suvi Laakso:

Olen Suvi Laakso ja minulla on molemminpuoliset kampurajalat. Tulin valituksi yhdistyksen varapuheenjohtajaksi kolmannelle kaudelle. Kiitän luottamuksesta, ja jatkan mielelläni. Kiitos Teille kaikille.

 

Marjo Österman:

Olen kahden kampurajalkaisen (Eeki 13v. ja Neea 12v.) äiti Rauman kupeesta, Unajasta. Perheeseemme kuuluu lisäksi 19v. poika ja kampurajalkainen mieheni. Jatkan hallituksessa neljättä kautta, nyt jäsensihteerin tehtävissä.

 

Theo Heino:

Hei, olen Theo, 2002 syntynyt kampurajalkainen nuori ja toimin toista kautta hallituksessa. Soitan kitaraa ja bassoa ja rakastan heviä. Minulle elämää ilman Skyry:ä ei ole koskaan tainnut ollakaan.

 

Pauliina Lahtinen:

Hei! Olen uusi hallituslainen ja samalla yhdistyksen sihteeri. Skyryn toiminta on tullut tutuksi poikamme synnyttyä vuonna 2015. 3-vuotiaalla Otsolla on molemminpuoliset kampurat. Asumme Jyväskylässä ja Skyryn toiminnassa olemme olleet mukana erityisesti yhteisten tapaamisten kautta.

 

Marketta Rissanen:

Olen toiminut kirstunvartijana muutaman vuoden ajan. Toiminnassa olen ollut mukana alusta saakka. Olen kampurajalkapojan isoäiti.

 

HALLITUKSEN ULKOPUOLISET VASTUUHENKILÖT:

 

Jaana Romo-Inkeri:

Olen ollut muutamien vuosien ajan yhdistyksen matkassa mukana, toimin
hallituksen tukena kotisivujen vastuuhenkilönä.

 

Tarja Mäkäräinen:

Olen Tarja Oulusta. Minulla on molemminpuoleiset kampurajalat. Löysin useita vuosia sitten Suomen Kampurajalkayhdistyksen netin kautta etsiessäni tietoa kaikesta kampurajalkoihin liittyvästä. Olen toiminut muutaman vuoden ajan yhdistyksen aikuisten vertaistukeen liittyvän sähköpostiringin ylläpitäjänä. Vertaistuki on yksi voimavara samoja prosesseja läpikäyneiden kampurajalkaisten aikuisten kesken.